Μενού
Το Καλάθι σας

Αστάρια

Αστάρια

Αστάρια

Οίκος: Nanophos
Το SurfaPore™ RD είναι ένα κολλοειδές διάλυμα, ειδικά σχεδιασμένο για την προστασία της εμφανoύς τοιχοποιίας από την ανερχόμενη (ανιούσα) υγρασία. Ο ανόργανος χαρακτήρας του υλικού εξασφαλίζει τη χημική συμβατότητα και την ευκολία εφαρμογής με τα δομικά υλικά. Μετά την εφαρμογή και τη διείσδυσή στο ..
17,00€
Χωρίς ΦΠΑ:13,71€
Οίκος: DUROSTIC
Αστάρι Durostick Aquafix για τοίχους, ταράτσες - γυψοσανίδες, σε συσκευασία 5lt.Μικρομοριακός σταθεροποιητής, υψηλής διεισ­δυτικής ικανότητας, χωρίς διαλύτες. Δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες πρόσφυσης σε πορώ­δεις, εύθρυπτες και μη επιφάνειες που πρόκειται να βαφούν με χρώματα, να επαλειφθούν με ..
30,00€
Χωρίς ΦΠΑ:24,19€
Οίκος: DUROSTIC
Για εφαρμογή σε δάπεδα είναι απαραίτητη στο δοχείο της παστώδους πατητής, η προσθήκη του DS-258 DECO MΙCRO FLEX ΣΚΛΗΡΥΝΤΗ, προκειμένου να αυξήσουμε τις αντοχές σε τριβή και χάραξηΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΚωδικός: DS-258Οίκος: Durostick Βάρος: 0.5 kgΠαράδοση σε 1 - 3 ημέρες..
24,00€
Χωρίς ΦΠΑ:19,35€
Οίκος: Nanophos
To Nanophos SurfaMix P WBQ είναι βιομηχανικό αστάρι υδατικής βάσης ειδικής σύνθεσης με ακρυλικές ρητίνες και χαλαζιακά αδρανή επιλεγμένης κοκκομετρίας, το οποίο δημιουργεί εξαιρετική πρόσφυση σε δύσκολα υποστρώματα, που έχουν λεία επιφάνεια ή χαμηλή απορροφητικότητα.Είναι έτοιμο προς χρήση, έχει αντ..
13,50€
Χωρίς ΦΠΑ:10,89€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)