Μενού
Το Καλάθι σας

ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΙΓΜΑ: Επιλέξτε έως και 3 πλακάκια και λάβετε δωρεάν δείγματα πληρώνοντας μόνο τα μεταφορικά.

Μπαταρίες κουζίνας

Μπαταρίες κουζίνας

Μπαταρίες κουζίνας σε κλασικές και μοντέρνες επιλογές, χρωμέ και χρωματιστές, γυαλιστερές και ματ, επικαθήμενες και επιτοίχιες και σε πολλές άλλες επιλογές.

Οίκος: Viospiral
Mπαταρία Νεροχύτη Πάγκου Μίας Οπής Viospiral Brava Retro 26-7410 Η μπαταρία νιπτήρα Brava της εταιρείας Viospiral, με ρετρό σχεδιασμό, χρειάζεται 1 οπή για την τοποθέτηση της.Ο χειρισμός της γίνεται μέσω 2 διακοπτών, έναν για το κρύο και έναν για το ζεστό νερό. Με τον τρόπο αυτό η επίτευξη της ..
38,47€
Χωρίς ΦΠΑ:31,03€
Οίκος: Acquanet
Η μπαταρία κουζίνας Emerald, μπορεί να τοποθετηθεί είτε στον πάγκο της κουζίνας, είτε απευθείας στον νεροχύτη. Σε περίπτωση που η τοποθέτηση γίνει στον πάγκο, αυτός πρέπει να είναι από σκληρά υλικά για να αποφεύγονται οι φθορές, σε διαφορετική περίπτωση η τοποθέτηση πρέπει να γίνεται στον νεροχύτη. ..
100,98€
Χωρίς ΦΠΑ:81,44€
Οίκος: Acquanet
Η μπαταρία κουζίνας Prime, μπορεί να τοποθετηθεί είτε στον πάγκο της κουζίνας, είτε απευθείας στον νεροχύτη. Σε περίπτωση που η τοποθέτηση γίνει στον πάγκο, αυτός πρέπει να είναι από σκληρά υλικά για να αποφεύγονται οι φθορές, σε διαφορετική περίπτωση η τοποθέτηση πρέπει να γίνεται στον νεροχύτη. Απ..
74,05€
Χωρίς ΦΠΑ:59,72€
Οίκος: Modea
Η μπαταρία κουζίνας Milena, της εταιρείας Viospiral, μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο, πάνω από τον νεροχύτη. Η χρήση της συναντάται κυρίως σε πιο παλιές κουζίνες, όπου οι σωληνώσεις βρίσκονται στους τοίχους. Απαιτούνται 2 οπές για την εγκατάσταση της.Ο χειρισμός της γίνεται μέσω 2 διακοπτών, έναν γ..
47,45€
Χωρίς ΦΠΑ:38,27€
Οίκος: Praxis
Η μπαταρία κουζίνας 1614 Β, της εταιρείας Karag, μπορεί να τοποθετηθεί είτε στον πάγκο της κουζίνας, είτε απευθείας στον νεροχύτη. Σε περίπτωση που η τοποθέτηση γίνει στον πάγκο, αυτός πρέπει να είναι από σκληρά υλικά για να αποφεύγονται οι φθορές, σε διαφορετική περίπτωση η τοποθέτηση πρέπει να γίν..
61,38€
Χωρίς ΦΠΑ:49,50€
Μπαταρία Κουζίνας Eurorama Με Περιστρεφόμενο Αποσπώμενο Ρουξούνι και Συρόμενο Ντους 702609-111 Inox Μπαταρία Κουζίνας Eurorama Με Περιστρεφόμενο Αποσπώμενο Ρουξούνι και Συρόμενο Ντους 702609-111 Inox
Δωρεάν
μεταφορικά
Οίκος: Eurorama
Eco Tap - Νερό χωρίς μόλυβδο Easy Spin® τεχνολογία που εξασφαλίζει μεγαλύτερη ακρίβεια στη ρύθμιση κατάλληλης θερμοκρασίας, χαμηλότερη κατανάλωση, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής έως και τρείς φορές. Water Save: τεχνολογία εξοικονόμησης νερούΠερλάτορ κατά των αλάτων, χαμηλού θορύβου και αντοχής σ..
279,00€
Χωρίς ΦΠΑ:225,00€
Οίκος: Praxis
Η μπαταρία κουζίνας Fagus, της εταιρείας Karag, μπορεί να τοποθετηθεί είτε στον πάγκο της κουζίνας, είτε απευθείας στον νεροχύτη. Σε περίπτωση που η τοποθέτηση γίνει στον πάγκο, αυτός πρέπει να είναι από σκληρά υλικά για να αποφεύγονται οι φθορές, σε διαφορετική περίπτωση η τοποθέτηση πρέπει να γίνε..
115,83€
Χωρίς ΦΠΑ:93,41€
Οίκος: Karag
Μηχανισμός κεραμικών δίσκωνΠεριστρεφόμενο ρουξούνιΣπιράλ σύνδεσης από ανοξείδωτο ατσάλι 35 cmΆριστη ποιότητα επινικέλωσης πάχους 12 micronΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΚωδικός: K935IN Οίκος: KARAG Ύψος: 30 εκ.Χρώμα: InoxΒάρος: 2 kgΥλικό κατασκευής: Κράμα ορειχάλκου, ΚεραμικόΤοποθέ..
93,06€
Χωρίς ΦΠΑ:75,05€
Μπαταρία Κουζίνας KARAG Monica Ψηλή K935MT Μαύρη Ματ Μπαταρία Κουζίνας KARAG Monica Ψηλή K935MT Μαύρη Ματ
Έκπτωση Αναμένεται
Οίκος: Karag
Μηχανισμός κεραμικών δίσκωνΠεριστρεφόμενο ρουξούνιΣπιράλ σύνδεσης από ανοξείδωτο ατσάλι 35 cmΆριστη ποιότητα επινικέλωσης πάχους 12 micronΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΚωδικός: K935MTΟίκος: KARAG Ύψος: 30 εκ.Χρώμα: Μαύρο ΜατΒάρος: 2 kgΥλικό κατασκευής: Κράμα ορειχάλκου, ΚεραμικόΤοποθέτ..
104,94€
Χωρίς ΦΠΑ:84,63€
Οίκος: Praxis
Η μπαταρία κουζίνας Rubicon QM56, της εταιρείας PRAXIS , μπορεί να τοποθετηθεί είτε στον πάγκο της κουζίνας, είτε απευθείας στον νεροχύτη. Σε περίπτωση που η τοποθέτηση γίνει στον πάγκο, αυτός πρέπει να είναι από σκληρά υλικά για να αποφεύγονται οι φθορές, σε διαφορετική περίπτωση η τοποθέτηση πρέπε..
136,13€
Χωρίς ΦΠΑ:109,78€
Οίκος: Praxis
Η μπαταρία κουζίνας Tevere, της εταιρείας Elleci, μπορεί να τοποθετηθεί είτε στον πάγκο της κουζίνας, είτε απευθείας στον νεροχύτη. Σε περίπτωση που η τοποθέτηση γίνει στον πάγκο, αυτός πρέπει να είναι από σκληρά υλικά για να αποφεύγονται οι φθορές, σε διαφορετική περίπτωση η τοποθέτηση πρέπει να γί..
536,58€
Χωρίς ΦΠΑ:432,73€
Οίκος: Praxis
Η μπαταρία κουζίνας ZB56, της εταιρείας Karag, μπορεί να τοποθετηθεί είτε στον πάγκο της κουζίνας, είτε απευθείας στον νεροχύτη. Σε περίπτωση που η τοποθέτηση γίνει στον πάγκο, αυτός πρέπει να είναι από σκληρά υλικά για να αποφεύγονται οι φθορές, σε διαφορετική περίπτωση η τοποθέτηση πρέπει να γίνετ..
131,67€
Χωρίς ΦΠΑ:106,19€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 296 (25 Σελ.)