Μενού
Το Καλάθι σας

Εταιρεία - Ιστορικό

Ποιοι Είμαστε.

Η εταιρεία Παλούσης ιδρύθηκε το 1986 στη Δράμα από τον Βασίλειο Παλούση, με αντικείμενο το εμπόριο Ειδών Υγιεινής & Πλακιδίων. Τα τελευταία χρόνια με την είσοδο της δεύτερης αλλά και της τρίτης γενιάς, η εταιρεία αναπτύχθηκε περαιτέρω.

Με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, (Εκθεσιακό χώρο τετρακοσίων τετραγωνικών μέτρων, και Κέντρο διανομής πέντε χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων), προσφέρουμε προϊόντα που πληρούν υψηλές προδιαγραφές ποιότητας, πάντοτε στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Το Ιστορικό της Εταιρείας.

Το ιστορικό της εταιρείας και οι ημερομηνίες ορόσημα, που καθόρισαν την πορεία της από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα.

1986 - Η ίδρυση

Η εταιρεία Παλούσης ιδρύθηκε το 1986 από τον Βασίλειο Παλούση, που είχε ήδη δραστηριοποιηθεί στον χώρο των πλακιδίων από το 1960. Το πρώτο κατάστημα ανοίγει στο κέντρο της πόλης της Δράμας, στην οδό Πατριάρχου Διονυσίου 25, με αντικείμενο το εμπόριο Ειδών Υγιεινής & Πλακιδίων.

1997 - Μεταφορά σε ιδιόκτητο χώρο

Το 1997 το κατάστημα μεταφέρθηκε σε νέο μεγαλύτερο ιδιόκτητο χώρο 400 m2, και πάλι στο κέντρο της πόλης, στην οδό Δαμασκηνού 6, όπου και η έδρα της έως σήμερα. Με περισσότερα από 30 χρόνια σκληρής προσπάθειας δημιουργήθηκε μία εταιρεία υπερήφανη ότι εμπορεύεται τα καλύτερα προϊόντα.

2008 - Δημιουργία Κέντρου Διανομής

Το μυστικό της επιτυχίας ήταν η ποιότητα και η συνέπεια. Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, με την είσοδο της δεύτερης γενιάς, η εταιρεία αναπτύχθηκε περαιτέρω. Τo 2008 δημιουργήθηκε το Κέντρο Διανομής 5.000 m2, στην Βι.Πε Δράμας το οποίο είναι ικανό να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της εταιρείας.

2017 έως Σήμερα

Με την αναβάθμιση της ιστοσελίδας της εταιρείας μας επιδιώκουμε την περαιτέρω ενδυνάμωση της επικοινωνίας τόσο με το καταναλωτικό κοινό, όσο και με κάθε άλλο ενδιαφερόμενο. Επιθυμούμε επίσης, να καταστήσουμε την ιστοσελίδα μας σημείο αναφοράς και πηγή ενημέρωσης για τις εξελίξεις στον τομέα του Μπάνιου, της Κουζίνας, του Δαπέδου, των Δομικών Υλικών και των Μονώσεων.


Επιθυμία μας είναι να είμαστε καινοτόμοι στον κλάδο μας, στα είδη για το Μπάνιο, την Κουζίνα και το Δάπεδο. Στόχος μας είναι η διάθεση προϊόντων που πληρούν υψηλές προδιαγραφές ποιότητας.