Υπηρεσίες

Γιατί να Επιλέξετε Εμάς.

Η συνεργασία μας με τους μεγαλύτερους και πιο καταξιωμένους οίκους, του εσωτερικού και του εξωτερικού, προσφέρουν τη δυνατότητα στους πελάτες μας να επιλέξουν μέσα από μία εντυπωσιακή συλλογή προϊόντων υψηλής ποιότητας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Οι συνεχείς ανανεώσεις και η προσαρμογή, στις πιο σύγχρονες τάσεις υλικών και σχεδίων των προϊόντων μας, εξασφαλίζουν την αισθητική, την ποιότητα και την διαχρονικότητα των επιλογών σας.

Περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας

Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των ειδών υγιεινής και των πλακιδίων, σας παρέχουμε ποιοτικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Επιλέγουμε τα καλύτερα προϊόντα από άποψη αισθητικής και ποιότητας. Προσφέρουμε προσιτές λύσεις με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη.

Κτιριακές εγκαταστάσεις και υποδομές

Ο ειδικά διαμορφωμένος Εκθεσιακός Χώρος, η Κεντρική Αποθήκη και τα ιδιόκτητα γερανοφόρα οχήματα της εταιρείας μας, εξασφαλίζουν την υψηλού επιπέδου άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας. Επισκεφθείτε την έκθεσή μας στη Δράμα, επωφεληθείτε από τις προσφορές μας και εξοπλίστε το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Σχεδιαστικό Τμήμα

Το Σχεδιαστικό Τμήμα της εταιρείας μας αναλαμβάνει να σχεδιάσει τον προσωπικό σας χώρο σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιλογές σας, δίνοντας παράλληλα ιδιαίτερη προσοχή στο κόστος των υλικών, έτσι ώστε το τελικό έργο να ανταποκρίνεται όχι μόνο στις επιθυμίες σας αλλά και στον προϋπολογισμό σας.

Ένα. Περισσότερα από τριάντα χρόνια εμπειρίας. Με περισσότερα από τριάντα χρόνια εμπειρίας στον χώρο των ειδών υγιεινής και των πλακιδίων, σας παρέχουμε ποιοτικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Επιλέγουμε τα καλύτερα προϊόντα από άποψη αισθητικής και ποιότητας. Προσφέρουμε προσιτές λύσεις με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη.
Δύο. Κτιριακές εγκαταστάσεις και υποδομές. Ο ειδικά διαμορφωμένος Εκθεσιακός Χώρος, η Κεντρική Αποθήκη και τα ιδιόκτητα γερανοφόρα οχήματα της εταιρείας μας, εξασφαλίζουν την υψηλού επιπέδου άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας. Επισκεφθείτε την έκθεσή μας στη Δράμα, επωφεληθείτε από τις προσφορές μας, και εξοπλίστε το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
Τρία. Σχεδιαστικό Τμήμα. Το Σχεδιαστικό Τμήμα της εταιρείας μας αναλαμβάνει να σχεδιάσει τον προσωπικό σας χώρο, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιλογές σας, δίνοντας παράλληλα ιδιαίτερη προσοχή στο κόστος των υλικών, έτσι ώστε το τελικό έργο να ανταποκρίνεται όχι μόνο στις επιθυμίες σας, αλλά και στον προϋπολογισμό σας.

Υπηρεσίες.

Στόχος μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας μέσα από μία πελατοκεντρική φιλοσοφία, προσφέροντας ένα οικείο και φιλικό περιβάλλον με συνέπεια και συνεργασία.

Εξειδίκευση & εξυπηρέτηση

Προσπαθούμε συνεχώς να παρέχουμε αναβαθμισμένες υπηρεσίες με σκοπό την γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντοτε στη διάθεσή σας.

Εγγύηση ποιότητας

Οι συνεχείς και ολοκληρωμένοι έλεγχοι εγγυώνται την ποιότητα των προϊόντων μας. Σε κάθε περίπτωση που κάποιο προϊόν παρουσιάσει κατασκευαστική ατέλεια, αντικαθίσταται από την εταιρεία μας.

 

Μεταφορά προϊόντων

Διαθέτουμε ιδιόκτητο στόλο φορτηγών δημόσιας χρήσης για την κάλυψη των αναγκών μεταφοράς και παράδοσης των προϊόντων μας. Για τις περιπτώσεις που δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε κάποια απομακρυσμένη περιοχή με τα ιδιόκτητά οχήματά μας, συνεργαζόμαστε με μεταφορικές εταιρείες.

Σχεδιασμός μπάνιου

Το Σχεδιαστικό Τμήμα της εταιρείας μας αναλαμβάνει να σχεδιάσει σε τρισδιάστατο γραφικό περιβάλλον (3D) το μπάνιο σας όπως το ονειρεύεστε, με τα πλακάκια, την μπανιέρα ή την ντουζιέρα, καθώς και τα είδη υγιεινής που εσείς θα επιλέξετε μέσα από την τεράστια συλλογή των προϊόντων μας.

Εξειδίκευση και εξυπηρέτηση. Προσπαθούμε συνεχώς να παρέχουμε αναβαθμισμένες υπηρεσίες με σκοπό την γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντοτε στην διάθεση σας.

Εγγύηση ποιότητας. Οι συνεχείς και ολοκληρωμένοι έλεγχοι εγγυώνται την ποιότητα των προϊόντων μας. Σε κάθε περίπτωση που κάποιο προϊόν παρουσιάσει κατασκευαστική ατέλεια, αντικαθίσταται από την εταιρεία μας.

Μεταφορά προϊόντων. Διαθέτουμε ιδιόκτητο στόλο φορτηγών δημόσιας χρήσης για την κάλυψη των αναγκών μεταφοράς και παράδοσης των προϊόντων μας. Για τις περιπτώσεις που δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε κάποια απομακρυσμένη περιοχή, με τα ιδιόκτητά οχήματα μας, συνεργαζόμαστε με μεταφορικές εταιρείες.

Σχεδιασμός μπάνιου. Το Σχεδιαστικό Τμήμα της εταιρείας μας αναλαμβάνει να σχεδιάσει σε τρισδιάστατο γραφικό περιβάλλον (θρι ντι) το μπάνιο σας όπως το ονειρεύεστε, με τα πλακάκια, την μπανιέρα ή την ντουζιέρα, καθώς και τα είδη υγιεινής που εσείς θα επιλέξετε μέσα από την τεράστια συλλογή των προϊόντων μας.


Επικοινωνία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, μην διστάσετε να επισκεφθείτε την Έκθεσή μας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Δείτε τα προϊόντα μας. Επικοινωνήστε μαζί μας.