Σχεδιαστικό Τμήμα

Σχεδιασμός μπάνιου.

Το Σχεδιαστικό Τμήμα της εταιρείας μας αναλαμβάνει, να σχεδιάσει σε τρισδιάστατο φωτορεαλιστικό γραφικό περιβάλλον (3D) το μπάνιο σας, όπως το ονειρεύεστε, με τα πλακάκια, την μπανιέρα ή την ντουζιέρα, καθώς και τα είδη υγιεινής που εσείς θα επιλέξετε μέσα από την τεράστια συλλογή των προϊόντων μας.

Εσείς δεν έχετε, παρά να μας δώσετε τις διαστάσεις ή την κάτοψη του χώρου σας, και εμείς σε συνεργασία μαζί σας, θα σχεδιάσουμε το μπάνιο σας και θα σας προτείνουμε ποιοτικές λύσεις, υψηλής αισθητικής και εργονομίας, σύμφωνα με τις επιθυμίες, τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Σας δίνεται με αυτό τον τρόπο η δυνατότητα να δείτε την τελική μορφή του μπάνιου σας, και να κάνετε τις αλλαγές που επιθυμείτε, έτσι ώστε να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα.


Χαρακτηριστικά σχεδιαστικού προγράμματος.

sxediastiko-infographic-programma

Ένα. Τρισδιάστατο περιβάλλον. Τρισδιάστατο γραφικό περιβάλλον.
Δύο. Προπτική απεικόνιση. Προοπτική απεικόνιση των σχεδίων.
Τρία. Φωτορεαλιστική απόδοση. Φωτορεαλιστική απόδοση των σχεδίων.

Τι πρέπει να κάνετε.

sxediastiko-infographic-pelatis

Ένα. Μετρήσεις, Κάτοψη. Μετρήστε τις διαστάσεις ή στείλτε μας την κάτοψη του χώρου σας. Σημειώστε πόρτα, παράθυρο, θέσεις υδραυλικών εγκαταστάσεων και αποχέτευσης, θερμαντικό σώμα.
Δύο. Προϋπολογισμός. Εξετάστε τα οικονομικά δεδομένα σας και ορίστε τον προϋπολογισμό σας, ή αφήστε εμάς να επιλέξουμε τις πιο συμφέρουσες λύσεις για εσάς.
Τρία. Προτιμήσεις. Επιλέξτε είδη υγιεινής από την τεράστια συλλογή των προϊόντων μας, ή απλά αναφέρετέ μας την προτίμησή σας σε μοντέρνα, ή κλασικά σχέδια.
Τέσσερα. Αποστολή. Στείλτε μας τις παραπάνω πληροφορίες, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας: info@παλούσης τελεία gr.

Τι πρέπει να προσέξετε.

  • Διαστάσεις
  • Προϋπολογισμός
  • Κόστος

Θα πρέπει να μετρήσετε τις πραγματικές διαστάσεις του μπάνιου. Εκτός από το μήκος, το πλάτος και το ύψος του χώρου σας, θα πρέπει να μετρήσετε:

  • Πόρτα
  • Παράθυρο
  • Εσοχές ή εμπόδια που πιθανόν να υπάρχουν στο χώρο
  • Θερμαντικό σώμα
  • Θέσεις των υδραυλικών εγκαταστάσεων
  • Θέση αποχεύτευσης.

Ορίστε ένα συγκεκριμένο προϋπολογισμό.

Κοστολογήστε το κόστος των ειδών υγιεινής και των εργασιών και μην υπερβάλετε, προκειμένου να διασφαλίσετε τον προϋπολογισμό σας. Με αυτόν τον τρόπο θα εξασφαλίσετε ότι δεν θα βρεθείτε μπροστά σε κάποια δυσάρεστη έκπληξη να ξεκινήσετε την ανακαίνιση του μπάνιου και να μην μπορείτε είτε να το ολοκληρώσετε, είτε να το φτιάξετε όπως ονειρεύεστε.

Εναλλακτικά μπορείτε να αναθέσετε σε εμάς την επιλογή των ειδών υγιεινής και των πλακιδίων, σύμφωνα με τις επιθυμίες και τον προϋπολογισμό σας.

Η υπηρεσία είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Ο σχεδιασμός του μπάνιου είναι δωρεάν για όσους επιλέξουν την εταιρεία μας για την αγορά των προϊόντων! Με την πραγματοποίηση της αγοράς από εσάς, παίρνετε το σχέδιο δωρεάν.

Σε κάθε άλλη περίπτωση ορίζεται το ποσό των 90€ για κάθε χώρο, ποσό το οποίο αφαιρείται αν προβείτε στην αγορά των προϊόντων από το κατάστημά μας.

Διαστάσεις. Θα πρέπει να μετρήσετε τις πραγματικές διαστάσεις του μπάνιου. Εκτός από το μήκος, το πλάτος και το ύψος του χώρου σας, θα πρέπει να μετρήσετε: Πόρτα. Παράθυρο. Εσοχές, ή εμπόδια που πιθανόν να υπάρχουν στο χώρο. Θερμαντικό σώμα. Θέσεις των υδραυλικών εγκαταστάσεων. Θέση αποχέτευσης.
Προϋπολογισμός. Ορίστε ένα συγκεκριμένο προϋπολογισμό. Κοστολογήστε το κόστος των ειδών υγιεινής και των εργασιών και μην υπερβάλετε προκειμένου να διασφαλίσετε τον προϋπολογισμό σας. Με αυτόν τον τρόπο θα εξασφαλίσετε ότι δεν θα βρεθείτε μπροστά σε κάποια δυσάρεστη έκπληξη, να ξεκινήσετε την ανακαίνιση του μπάνιου, και να μην μπορείτε είτε να το ολοκληρώσετε, είτε να το φτιάξετε όπως ονειρεύεστε.
Εναλλακτικά, μπορείτε να αναθέσετε σε εμάς την επιλογή των ειδών υγιεινής και των πλακιδίων, σύμφωνα με τις επιθυμίες και τον προϋπολογισμό σας.
Κόστος.Η υπηρεσία είναι δωρεάν. Ο σχεδιασμός του μπάνιου είναι δωρεάν, για όσους επιλέξουν την εταιρεία μας για την αγορά των προϊόντων! Με την πραγματοποίηση της αγοράς από εσάς, παίρνετε το σχέδιο δωρεάν.
Σε κάθε άλλη περίπτωση ορίζεται το ποσό των ενενήντα ευρώ για κάθε χώρο, ποσό το οποίο αφαιρείται, αν προβείτε στην αγορά των προϊόντων από το κατάστημά μας.

Δειγματισμός σχεδίων.

Ακολουθούν δείγματα σχεδίων, τα οποία έχει επιμεληθεί το Σχεδιαστικό Τμήμα μας.

Ζητήστε μας να σχεδιάσουμε το μπάνιο σας.Εάν θέλετε να έχετε τη δυνατότητα να δείτε την τελική μορφή που θα έχει το μπάνιο σας, επικοινωνήστε με το Σχεδιαστικό Τμήμα μας. Επικοινωνήστε μαζί μας.

Ζητήστε μας να σχεδιάσουμε το μπάνιο σας.

Εάν θέλετε να έχετε τη δυνατότητα να δείτε την τελική μορφή που θα έχει το μπάνιο σας, επικοινωνήστε με το Σχεδιαστικό Τμήμα μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας