Μενού
Το Καλάθι σας

ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΙΓΜΑ: Επιλέξτε έως και 3 πλακάκια και λάβετε δωρεάν δείγματα πληρώνοντας μόνο τα μεταφορικά.

Acrilan

Οίκος: Acrilan
Η Μπανιέρα Acrilan Elite έχει μία κλασική ομορφιά καθώς συναντά τη minimal αισθητική σε αυτή την ευθύγραμμη μπανιέρα ελεύθερης τοποθέτησης. Κατασκευασμένη από υλικό corian έρχεται να προσδώσει μια άλλη άποψη στον προσωπικό σας χώρο.      ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ Οίκος: Acrilan ..
2.900,00€
Χωρίς ΦΠΑ:2.338,71€
Οίκος: Acrilan
Η μπανιέρα ελεύθερης τοποθέτησης Acrilan Evelyn είναι η επιτομή της καλαισθησίας, όπου οι στρογγυλές φόρμες προσδίδουν μοναδική αίσθηση, ενώ ο συνδυασμός με την επιδαπέδια μπαταρία, τοποθετούν την εξαιρετική αυτή πρόταση στο επίκεντρο της προσοχής. Διαθέτει ενσωματωμένη ακρυλική ποδιά και βαλβίδα. &..
3.600,00€
Χωρίς ΦΠΑ:2.903,23€
Οίκος: Acrilan
Η μπανιέρα ελεύθερης τοποθέτησης Acrilan Evelyn είναι η επιτομή της καλαισθησίας, όπου οι στρογγυλές φόρμες προσδίδουν μοναδική αίσθηση, ενώ ο συνδυασμός με την επιδαπέδια μπαταρία, τοποθετούν την εξαιρετική αυτή πρόταση στο επίκεντρο της προσοχής. Διαθέτει ενσωματωμένη ακρυλική ποδιά και βαλβίδα.&n..
1.800,00€
Χωρίς ΦΠΑ:1.451,61€
Οίκος: Acrilan
Μία οικονομική λύση από την acrilan. Βασικό χαρακτηριστικό της μπανιέρας αυτής είναι το μεγάλο μέγεθος του εσωτερικού της χώρου, σε σχέση με τις εξωτερικές της διαστάσεις. Διατίθεται σε 7 διαστάσεις και επιπρόσθετα μπορεί να συνοδευτεί με λευκές ποδιές βαλβίδα και μεταλλική περιμετρική βάση στήριξης..
190,00€
Χωρίς ΦΠΑ:153,23€
Οίκος: Acrilan
Η Παραλληλόγραμμη μπανιέρα Acrilan Style ελεύθερης τοποθέτησης, καλύπτει ανάγκες ιδιαίτερου στυλ και μοντέρνου design, με αποσπώμενη περιμετρική ακρυλική ποδιά και βαλβίδα αποχέτευσης.      ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ Οίκος: Acrilan Σειρά: Style Είδος: Ελεύθερης Τοποθέτησης ..
1.400,00€
Χωρίς ΦΠΑ:1.129,03€
Οίκος: Acrilan
Η Μπανιέρα Acrilan Vanessa έχει μία κλασική ομορφιά καθώς συναντά τη minimal αισθητική σε αυτή την ευθύγραμμη μπανιέρα ελεύθερης τοποθέτησης. Κατασκευασμένη από υλικό corian έρχεται να προσδώσει μια άλλη άποψη στον προσωπικό σας χώρο.Επιπρόσθετα διαθέτει επιλογή για τοποθέτηση επικαθήμενου ραφιού στ..
1.600,00€
Χωρίς ΦΠΑ:1.290,32€
Οίκος: Acrilan
Η μπανιέρα Acrilan Ιθάκη New ελεύθερης τοποθέτησης με ρετρό σχεδιασμό που σίγουρα θα κλέψει την παράσταση σε κάθε μπάνιο! Σε λευκό γυαλιστερό χρώμα με ιδιαίτερες καμπύλες,προσδίδουν αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Τα ποδαράκια αλουμινίου είναι διαθέσιμα σε 3 χρώματα.* Η επιλογή χρώματος είναι για τα..
1.400,00€
Χωρίς ΦΠΑ:1.129,03€
Οίκος: Acrilan
Η κλασική ομορφιά συναντά τη minimal αισθητική σε αυτή την ευθύγραμμη μπανιέρα ελεύθερης τοποθέτησης. Ο λουτήρας ελεύθερης τοποθέτησης με εμφανή ανοξείδωτη βάση,είναι κατασκευασμένος από ακρυλικό υλικό με επεξεργασμένη εξωτερική επιφάνεια και ακρυλική βαφή. Υπάρχει η δυνατότητα με τοποθέτηση επιδαπέ..
2.060,00€
Χωρίς ΦΠΑ:1.661,29€
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)