Μενού
Το Καλάθι σας

ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΙΓΜΑ: Επιλέξτε έως και 3 πλακάκια και λάβετε δωρεάν δείγματα πληρώνοντας μόνο τα μεταφορικά.

Kerafina

Οίκος: Kerafina
Η λεκάνη Genius της Kerafina είναι μία μοντέρνα και πολύ πρακτική επιλογή για όλους τους τύπους μπάνιου, το καζανάκι περιέχει μηχανισμό διπλής ροής 3/6 Lt για οικονομία νερού,διατίθεται σε οριζόντια αποχέτευση. Η λεκάνη περιλαμβάνει ένα βαρέος τύπου κάθισμα και καπάκι soft c..
175,00€
Χωρίς ΦΠΑ:141,13€
Οίκος: Kerafina
Η λεκάνη Lotus της Kerafina είναι μία μοντέρνα και πολύ πρακτική επιλογή για όλους τους τύπους μπάνιου, το καζανάκι περιέχει μηχανισμό διπλής ροής για οικονομία νερού,διατίθεται σε οριζόντια αποχέτευση. Η λεκάνη περιλαμβάνει ένα βαρέος τύπου κάθισμα και καπάκι soft close, ένα σύστημα που επιτρέπει ..
159,00€
Χωρίς ΦΠΑ:128,23€
Οίκος: Kerafina
Η λεκάνη Genius της Kerafina είναι μία μοντέρνα και πολύ πρακτική επιλογή για όλους τους τύπους μπάνιου, το καζανάκι περιέχει μηχανισμό διπλής ροής 3/6 Lt για οικονομία νερού,διατίθεται σε οριζόντια αποχέτευση. Η λεκάνη περιλαμβάνει ένα apl;o κάθισμα και καπάκι soft close, έ..
130,00€
Χωρίς ΦΠΑ:104,84€
Οίκος: Kerafina
Η λεκάνη Valencia της Kerafina είναι μία μοντέρνα και πολύ πρακτική επιλογή για όλους τους τύπους μπάνιου, το καζανάκι περιέχει μηχανισμό διπλής ροής 3/6 Lt για οικονομία νερού,διατίθεται σε οριζόντια αποχέτευση. Η λεκάνη περιλαμβάνει ένα κάθισμα και καπάκι soft cl..
124,00€
Χωρίς ΦΠΑ:100,00€
Οίκος: Kerafina
Η λεκάνη  Crete της Kerafina είναι μία μοντέρνα και πολύ πρακτική επιλογή για όλους τους τύπους μπάνιου, το καζανάκι περιέχει μηχανισμό υψηλής πιέσεως,διατίθεται σε οριζόντια αποχέτευση. Η λεκάνη δεν περιλαμβάνει κάθισμα.ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΚωδικός:  EM.0902 ..
33,50€
Χωρίς ΦΠΑ:27,02€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)